پنج شنبه, 22 شهریور 1403  
اخبار کنفرانس
1403/05/03

چاپ مقالات برتر همایش

با سلام. پیرو هماهنگی های صورت گرفته، مقالات برتر اولین همایش بین المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی بر حسب موضوع، در نشریه مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی و همچنین نشریه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی پذیرش و چاپ می شوند.

ادامه مطلب
1403/05/03

اولین جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین‌المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی

اولین جلسه شورای سیاستگذاری همایش بین‌المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی با حضور دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه، دکتر شفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دبیر اجرایی همایش، دکتر نزهت رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دبیر علمی همایش و دکتر جوان معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

ادامه مطلب
معرفی همایش

فرهنگی را که دین مبین اسلام برای جهانیان ارائه داد، بسیار جامع بود و جوهره اصلی آن توحید و جهان بینی توحیدی است. شایان ذکر است که در دوره های اوج و شکوفایی تمدن اسلامی تجلی و حضور محسوس دین و ایمان است که موجب رشد علمی فزاینده و تعالی افکار اندیشمندان اسلامی شده است.  
در عصر جدید، بیداری جوامع اسلامی و انقلاب های سرزمین های اسلامی علیه استعمار، متفکران اسلامی را بر آن داشت که به فکر احیا تمدن اسلامی با مؤلفه های علمی و متناسب با روزگار معاصر باشند. از این روی احیاء تمدن اسلامی و بازگشت به دوران اوج و شکوفایی آن در دهه های اخیر مورد توجه اندیشمندان مسلمان بوده و هر یک از چشم انداز خاصی به آن نگریسته و به تبیین دیدگاه های راهبردی خود پرداخته اند. اما در این میان مقوله تمدن نوین اسلامی به عنوان یک مقوله تمدنی جدید در عصر حاضر از سوی اندیشمندان معاصر ایران اسلامی طرح شده که مهمترین مؤلفه های آن دین، معنویت و اخلاق؛ علم و فناوری، تعقل و خودباوری، وحدت، مجاهدت و استقامت، استقلال، آزادی و کرامت، عدالت، مردم سالاری دینی، اقتدار و امنیت و رفاه و پیشرفت است. در جوامع بشری برای نیل به این مقوله های مهم تمدن ساز، بالطبع علم و دانش نقش بنیادینی را ایفا می کند.  
در فرهنگ اسلامی علم جایگاه والایی دارد و در آیات قرآن کریم و روایات به نقش علم در رشد و اعتلای فرهنگ و تمدن جوامع بشری تاکید شده است. با پیروزی انقلاب اسلامی انگیزه ها و اراده ها برای احیای یک تمدن نوین اسلامی بر اساس مبانی دینی و علمی قوت یافت. معرفت دینی به علم و دانش بشری برای رسیدن به رستگاری و سعادت انسان جهت می دهد و علم در بستر فرهنگ متعالی رشد یافته موجب پیشرفت و ترقی جامعه می شود. از این روی در این همایش نقش و جایگاه علم توأم با معارف دینی و اخلاق اجتماعی از دید متفکران و دانشمندان اسلامی که در همایش حضور خواهند داشت بررسی خواهد شد.

شیوه نامه نگارش مقالات
منوی سایت
ورود به سامانه
نام کاربری یا ایمیل کلمه عبور تصویر امنیتی
Captcha
تاریخ های مهم

اخرین مهلت ارسال مقاله

1403/07/01 10 روز

آخرین مهلت ثبت نام در همایش

1403/07/15 24 روز
پوستر کنفرانس
برگزارکنندگان
تا همایش
47 روز
قالب نگارش مقاله
آمار بازدید
امروز : 93
دیروز : 65
ماه جاری : 2,833
ماه گذشته : 2,011
آمار کلی : 4,844
مجوز isc
حامیان علمی